Eskil Merkezde Motosikletle – Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Eskil Şht. Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde, Eskil Belediye Petrolü karşısında motosiklet ile otomobil çarpıştı kazada motosiklet sürücüsü İsmail Bozdağ hafif yaralandı.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Eskil merkezde kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muhammed İrfan Mutlu idaresindeki araç, Belediye lojmanları karşısından doğu istikametine doğru döndüğü esnada İsmail Bozdağ idaresindeki motosikletle çarpıştı.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlarca 112 acil servis olay yerine çağrılırken, motosiklet sürücüsü İsmail Bozdağ (23) ambulansla Eskil devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

09 Ağu 2023 - 15:21 Aksaray/ Eskil- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Tuz Gölü Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Tuz Gölü Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Tuz Gölü Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Tuz Gölü Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Tarafsız - ARAÇ SÜRÜCÜLERİ MOTOSİKLETLERİNDE BİR TAŞIT OLDUĞUNU KABULLENMELİ VE ÖNEMSEMELİ ELBETTE CAHİL GENÇ ÇOK TRAFİK KURALLARINI HİÇE SAYIYOR AMA EN AZ ARAÇ SÜRÜCÜLERİDE ONLAR KADAR HATALI

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 16:17
01

Bilinçli Olsak Artık - Anlamıyorum Eskilde trafik kurallarına uyan yok illaki ışık mı gerek ve de gençlerin ellerinde hep motorsiklet ve çoğu kaza ölümlü oluyor ben Anlamıyorum bu aileleri nasıl yetiştiriyorlar cocuklarini

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 15:40
03

Tuncay - @Bilinçli Olsak Artık 01 nolu yoruma cevabı: Bence tosun makasına eskilin içine ısık şart az öncede tosun makasında kaza vardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 12:49